Contact

Over Freshcourt

Eind 2015 is Freshcourt geboren. Vanuit een groot tekort aan vrijwillige bardiensten en vraag naar professionele betaalbare horeca zijn tennisvereniging Dash 35 en Edwin Bleeker sinds 2016 de samenwerking aangegaan.

Edwin Bleeker

Aan het begin van mijn carrière werkte ik onder meer als kok in een hotel en een Japans cruiseschip. Ondanks een carrièremove naar facilitair manager en bedrijfsleider heb ik altijd een horeca gelegenheid willen exploiteren. Vanaf ongeveer mijn 27e ben ik gaan tennissen. Ik ben er trots op dat ik koken, tennis en gastheerschap nu combineer.

Freshcourt

Tijdens het tennisseizoen is er de mogelijkheid om een lekker een hapje en een drankje te nuttigen, voor zowel de tennisser als de supporter. Uitgangspunt voor gerechten zijn verse producten tegen een betaalbare prijs. Ook combineer ik de seizoenen, met zowel eten en drinken.

Er is de mogelijkheid om iets te vieren of gewoon met vrienden of familie te dineren. Dit is altijd in combinatie met tennis. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een clinic of onderlinge wedstrijd.

Als je een leuke dag hebt gehad met tennis, lekker eten en drinken dan heb ik mijn doel bereikt.